Over Ons

‘QUALITY IS A CHOICE – SERVICE IS AN ART’

 

 Kwaliteit is een heel bewuste keuze, voor onze familiale onderneming evenzeer als voor de klant. De prijsdruk in onze sector weegt zeer zwaar door en wie enkel het prijsaspect als selectiecriterium weerhoudt, zal altijd wel iemand bereid vinden nog lager te gaan.

Kwaliteit is waar we heel bewust voor kiezen in alles wat we doen. Het slaat vooreerst op al onze medewerkers, de keuze van ons rollend materiaal, de ontwikkeling van onze netwerken en de inplanting van onze vestigingen, de keuze van onze partners waarmee we onze dienstverlening op een hoger niveau wensen te tillen. Kwaliteit staat ook voor de voortzetting van het familiale bedrijf door onze drie zonen, de financiële stabiliteit waarover mijn echtgenote Véronique dagelijks nauwlettend waakt.

‘Stilstaan is achteruitgaan’ en dat past zeker niet in de toekomstgerichte strategie die Corneel Geerts Transportgroup ontwikkelt. Om de uitdaging van de toekomst optimaal aan te gaan is het noodzakelijk om elk onderdeel van de organisatie kritisch in vraag te stellen. ‘Kwaliteit’ is evenzeer de durf om dit te doen.

Als transportbedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring zetten we al enkele jaren toenemend in op logistieke dienstverlening als logisch complement op onze transportactiviteiten. De aankoop van de site in Maasmechelen betekent, zowel op vlak van transport als logistiek, een belangrijke stap voor de Corneel Geerts Transportgroup.

Brussel, Zeebrugge, Lille, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Venlo, Aachen en Luxemburg liggen amper 250 km verwijderd van deze nieuwe hub. Binnen een straal van 500 km bedienen wij o.a. Paris, Dijon, Metz, London, Dover, Stuttgart, Hamburg en Basel.

Vandaag beschikken we over meer dan 20.000m² opslagruimte, ADR-certificatie, plaats voor 4.000 paletten, dat alles uitgerust met de nieuwste scantechnieken en een beproefd online in-& outbound systeem. Onze klanten beschikken op elk ogenblik over real-time informatie waar hun goederen zich bevinden.

Sinds kort treedt de Corneel Geerts Transportgroup naar buiten met een nieuwe identiteit. Een deel van het vrachtwagen- en trailerpark is al aangepast en deze operatie gaat gestaag verder. Het nieuwe logo met intensere kleuren symboliseert de verjonging van het bedrijf, waar de jongste generatie – Sven, Kevin en Kenneth – is ingestapt en zich al bewezen heeft met diverse innoverende initiatieven ter ondersteuning van een toekomstgerichte strategie.

Corneel Geerts Transportgroup is een moderne onderneming in beweging, maar er is ook één uiterst belangrijke constante: “Wij zijn een ‘people company’, een familiale onderneming waar medewerkers geen nummers zijn, maar partners die deel uitmaken van onze familie” bevestigt Marc Geerts. “We stellen alles in het werk om voor al onze medewerkers een aangenaam werkklimaat te scheppen. Dat vertaalt zich in kwaliteit voor onze mensen én voor de klant”.

ONS MANAGEMENT TEAM

MARC GEERTS

C.E.O

marc.geerts2@geertstransport.com

+32 475 47 17 00

KEVIN GEERTS

General Manager

kevin.geerts@geertstransport.com

+32 3 494 13 98 39

SVEN GEERTS

TRANSPORT MANAGER

sven.geerts@geertstransport.com

+32 89 36 19 81

Zohir Ghavati

OPERATION MANAGER

        UK,Ireland,Switzerland

KEY ACCOUNT MANAGER

zohir.ghavati@geertstransport.com

+32 50 81 65 90

KENNETH GEERTS

OPERATION MANAGER

                  Benelux

kenneth.geerts@geertstransport.com

+32 3 360 57 31

JOHN VERBERKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

john.verberkt@geertstransport.com

+31 77 24 00 227

BEN KLEUSKENS

OPERATION MANAGER

NORTHERN & EASTERN EU

ben.kleuskens@geertstransport.com

+31 77 24 00 226

JOHN CRUYT

IT MANAGER

john.cruyt@geertstransport.com

+32 473 33 11 06